G-343YYE3FEV

10 rokov Jeep Club Slovakia

 
PROPOZÍCIE

Názov: 10 rokov Jeep Club Slovakia
Dátum: 31.5 – 2.6.2019
Zraz: RESCUE areál Trenčín – Opatová, GPS: N 48° 55´00"; E 18° 04´41"

10 výročie založenia Jeep Clubu Slovakia – vstup VOľNÝ (zdarma) pre všetky modely značky Jeep, členov aj nečlenov. Vhodné pre sériové, nové i upravené modely. Počas soboty voľné jazdenie na vyznačených rôzne náročných tratiach, jazdy po Vážskych šotolinách, predvádzacie jazdy na nových modeloch značky Jeep. Na záver defilé jazda všetkých modelov s vytvorením obrieho nápisu klubu! Príchod a odchod kedykoľvek počas dňa.

Dobrovoľná online registrácia na www.jeepclub.sk . Pre prvých 100 registrovaných garantovaný darček!

PROGRAM A TERÉN URČUJE POČASIE A JEHO ZMENA JE VYHRADENÁ !!!

ŠTARTOVNÉ – BEZ POPLATKU PRE VŠETKÝCH

Prístupová trasa

Vďaka ústretovosti Poľnohospodárskeho družstva Opatová máme aj tento rok k dispozícii najjednoduchšiu a rýchlejšiu alternatívu prístupu - priamo cez areál družstva, za čo im veľmi pekne ĎAKUJEME :)

Táto trasa bude k dispozícii len v nasledovných časoch:

Piatok:   od 15:00 do 22:00
Sobota:  od 6:00 do 22:00
Nedeľa:  od 6:00 do 15:00


Mimo uvedených časov budú brány družstva zatvorené, prejazd nebude možný. Družstvo je možné obísť po poľnej ceste vpravo okolo futbalového ihriska, popri železnici a pred potokom vľavo, alebo bude možné využiť niektorú z nižšie uvedených pôvodných trás.

Pre vyhľadanie tejto trasy je možné v online navigácii zadať výraz PD Opatova a trasa vás dovedie priamo do areálu družstva.

Ak navigáciu nepoužívate, tak z hlavnej cesty medzi Trenčínom a Opatovou odbočíte na nadjazd nad železnicou, za ním odbočíte vpravo a hlavná cesta vás dovedie priamo do areálu družstva.

!!! Dôležité !!!
Prosím, prechádzajte cez areál družstva (ale aj cez obec) nízkou rýchlosťou a s maximálnou ohľaduplnosťou. V prípade sťažností obyvateľov, alebo pracovníkov družstva bude areál uzatvorený a prejazd viac nebude možný.



Po prejdení areálu družstva odbočíte vpravo a následne vľavo ponad potok, na kovový most cez kanál Váhu (zákaz vjazdu pre účastníkov akcie neplatí).
Za mostom vpravo pod hrádzu, priamo po ceste cez pole a ďalej rovno až k miestu konania akcie.
Pozor, držte sa vyjazdenej cesty, vjazd na poľnohospodársky pozemok je trestným činom a akákoľvek jazda po vodnej stavbe (hrádzi) mimo miest na to určených je tiež v rozpore so zákonom.

Alternatívne trasy

Dostať sa do Rescue areálu je možné aj inými alternatívnymi trasami.
  • Zo smeru Nemšová je to trasa cez železničný most pomedzi kanál a staré koryto Váhu, až do areálu. Účastníci koncoročnej akcie Váh ju určite veľmi dobre poznajú.
  • Ďalšia možnosť je trasa z Trenčianskej Teplej. Z hlavnej cesty je potrebné odbočiť smerom na stanicu a ísť povedľa električkovej trate. Tesne pred stanicou, keď sa hlavná cesta točí vpravo, je potrebné odbočiť cez trať vľavo a prejsť mostom ponad železnicu. Za mostom sa odbočí vľavo a pokračuje sa okolo družstva rovno až k hrádzi kanála Váhu. Tu sa odbočí vľavo a popri hrádzi a potoku sa ide po štrkovej ceste na železný most cez kanál. za ním vpravo a cestičkou krížom cez pole priamo až do kempu.

Kde nás nájdete

GPS: N 48° 55´00"; E 18° 04´41"

Prvou súťažnou disciplínou, ktorej splnenie Vás oprávňuje k účasti na všetkých ostatných, bude "Nájdi si Jeep Club Slovakia zraz " :
Tým, ktorí v našom areáli ešte neboli, alebo potrebujú trasu pripomenúť, samozrejme trochu pomôžeme.

Poloha na Google maps: https://goo.gl/maps/F8KYPnmLy7r


Ubytovanie a strava

Ubytovanie:
Možnosť kempovať priamo v RESCUE areáli alebo ubytovanie v Trenčíne – napríklad v penziónoch Mária a Tiberia (www.mariapenzion.sk, www.tiberia.sk)

Strava:
bufety/gril priamo na akcii, možnosť opekania vlastnej stravy. Najbližšia reštaurácia je cca. 5km od areálu a je otvorená nonstop. V kempe k dispo voda a mobilné WC.

Program

Zraz: RESCUE areál Trenčín – Opatová, GPS: N 48° 55´00"; E 18° 04´41"

31.5 – piatok

Príchod v priebehu celého dňa, stavanie tábora, registrácia

1.6 – Sobota / hlavný deň

Príchod a registrácia v priebehu celého dňa

9.30h
– krátky príhovor a briefing

10h – 15h
– voľné jazdenie na vyznačených tratiach rôznej náročnosti
  • Modrá – ľahká (predvádzacie jazdy Jeep, sériové vozidlá)
  • Červená – stredne náročná (mierne upravené modely)
  • Čierna – upravené modely + špeciály

15h
– stavanie sa do kolóny a defilé jazda všetkých modelov cez mesto

17h
– návrat a spoločné fotenie nápisu v areáli

19h
– voľný program a zábava

2.6 – Nedeľa

Príchod a registrácia v priebehu celého dňa
Voľný program a jazdy v areáli SAIGON na vyznačených tratiach


ZMENA PROGRAMU VYHRADENÁ

Video z akcie

PARTNERI