G-343YYE3FEV

Offroad Čavoj 2015 - 31.7 - 2.8.2015


Keďže sa množia požiadavky ohľadom informácií k blížiacej sa akcii ČAVOJ 2015, ktorá patrí k jedným z najväčších na Slovensku, spýtali sme sa priamo organizátora a prinášame Vám zopár užitočných informácií. Akcia prebehne v termíne 31.7. – 2.8.2015. Jedná sa o 9. Ročník a uskutoční sa v horách nad obcou Čavoj. Tu je situovaný provizórny camp pre jazdcov a divákov. V campe sa nachádza zásoba vody a chemické toalety. Príchod účastníkov je na programe v piatok, podujatie začína jazdami zručnosti neďaleko campu a piatkovou večernou zábavou. V sobotu okolo desiatej hodiny začnú vyrážať prvé vozidlá na celodenný trophy okruh. Sobotný večer patrí opäť zábave, diváckym súťažiam, tombole a hudobnej produkcii. V nedeľu doobeda sa uskutoční takzvaný ozembuch trial na neďalekej lúke, ktorého výsledky budú zarátané do celkového poradia súťaže Offroadcup Slovakia. Štartovné na podujatie je 45 eur za vozidlo a platí sa pri registrácii na mieste konania akcie. Existuje aj možnosť predbežnej registrácie emailom na silviadzinova@gmail.com. Príjazdové cesty sú tak ako po minulé roky dve, náročnejšia z obce Čavoj (býva značená) a miernejšia vhodná aj pre neterénne vozidlá z obce Chvojnica.

Podľa informácií od predsedu prievidzského klubu budú vozidlá musieť spĺňať nasledujúce požiadavky: pneumatiky so vzorom MT, funkčný navijak, bezpečnostné pásy, hasiaci prístroj, funkčné brzdy. Ako ďalej uviedol predseda M. Dzina, jazdci štartujúci v nedeľnom triale budú musieť používať ochranné prilby.

Informácie budeme priebežne sledovať a aktualizovať. V prípade postrehov, nápadov a otázok nás prosím kontaktujte na našom redakčnom emaile. Na stretnutie s Vami sa teší JEEP CLUB SLOVAKIA.

Viac info aj na http://www.offroadklubprievidza.sk

PARTNERI